Lasiliike Espoossa

Lasimestari Bergholm Oy on jo 1910 perustettu lasialan liike, jossa neljännen polven yrittäjä Paul Bergholm jatkaa sukunsa perinteitä tavoitteenaan aina yhtä laadukas työ entistä kilpailukykyisemmillä hinnoilla. Lasimestari Bergholmilta saa lasialan palveluita monipuolisesti ikkunalasituksista alkaen.

Uudisrakentamisen alihankintapalvelut

Eräs tyypillinen työsarka on uudistuotantokohteiden lasitukset. Hyvä työnäyte liikkeen työjäljen korkeasta tasosta on Inarin saamelaismuseo. Kohteen rakentamisessa lasia hyödynnettiin materiaalina aina seiniä ja lattiaa myöten. Tärkeätä on myös kilpailukykyisen hintatason säilyttäminen kautta linjan.

Kehyspeilit ja lasiovet sekä lasin hionta

Suosittuja ovat antiikkikehyspeilit, joita liikkeestä löytyy hyvä valikoima suoraan varastosta. Näyttävät, kokopuiset uusantiikkiset kehykset ovat erittäin edullinen vaihtoehto antiikkiliikkeiden tarjonnalle. Myyntivalikoimiin kuuluu heloja, saranoita, hyllyn kannattimia ja mm. kokolasisia saunanovia. Lasin hiontapalvelussa esim. säröinen kristallilasin tai kastemaljan reuna hiotaan uudenveroiseksi. Myös kristallilasien katkenneet jalat pystytään liimaamaan alkuperäisten kaltaisiksi.

Tiffany-tuotteet ja lyijylasit

Tyylikkäät lyijylasi- ja Tiffany-valaisimet ovat osa liikkeen valikoimia. Lyijylasitöissä valaisimien valmiisiin puitteisiin yhdistetään laseja lyijyllä. Käsityönä tehtävissä lyijylasi-valaisimissa voidaan asiakkaan antaman kuvan pohjalta tehdä täysin yksilöllinen toteutus. Tutustu Tiffany-valaisimiin tästä.

Terassilasitukset

Terassilasituksissa käytämme pääsiassa Timgrei oy:n Sami profiileja, sekä katolla että liukuovissa. Lasina asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko 1k viileään tilaan tai eristyslasit lämmitettävään terassiin.

Vuoden yrittäjä