Akryyli- ja polykarbonaattiratkaisut

Valikoimastamme löytyy pleksiä monessa eri sävyssä. Levykoot ovat isoja 2030x3050mm, joista veloitamme vähintään levyn poikkivedon verran. Toimitusaika määrämittaan leikatulle pleksille n. 1 viikkoa. Meiltä onnistuu myös polykarbonaatin työstö esim. muotoon leikkuu ja reikien poraus, voit siis toimittaa veneen ikkunat meille uusittavaksi. Työstetyillä plekseillä n. 2 viikon toimitusaika.

Akryyli

Akryyli on säänkestävä materiaali, mikä ei naarmuunnu helposti ja sen puhtaanapito on vaivatonta. Akryylia löytyy monessa eri paksuudessa alkaen 2mm ja paksuimmillaan 12mm, saatavuudet vaihtelevat värisävyjen mukaan. Akryyleissa on kattava värivalikoima, joista suosituimmat kirkas, opaali, harmaa ja pronssi. Lisäksi myös pirteän värisiä akryyleja saatavilla 3mm paksuudessa. 

Polykarbonaatti

Polykarbonaatti on iskunkestävä muovi, jonka työstäminen on vaivatonta. Lisäksi se voidaan kylmätaivuttaa kanttikoneen avulla. Polykarbonaattia saatavissa useassa eri paksuudessa alkaen 0,75mm ja paksuimmillaan 12mm, ainoastaan kirkasta peruslaatuista löytyy kaikissa paksuuksissa. Sävyt kirkas, opaali, harmaa ja pronssi, lisäksi useimpiin sävyihin mahdollista valita UV-suojattu versio, jolloin muovi ei kellastu auringonsäteistä.