Pöydän lasikannet mittatilauksena

Pöytälasin vakiopaksuus on 6mm, mutta sitä saa myös 4mm ja 8mm paksuisena. Kansilasin sävyvaihtoehtoja ovat kirkas, erikoiskirkas, harmaa ja pronssi.

Voit myös tilata pöytälasin taustamaalattuna haluamallasi sävyllä, joka valitaan RAL-värikartan mukaan.

Pöytälasi on mahdollista karkaista, mikä lisää sen kestävyyttä ja turvallisuutta. 

Lasipöydät mittatilauksena

Lasipöydän paksuus on alkaen 8mm, mutta suosittelemme valitsemaan 10mm paksuuden parhaan mahdollisen kestävyyden varmistamiseksi.

Lasipöytään saa karkaistua lasia kirkkaana, erikoiskirkkaana, harmaana, pronssina ja tummanharmaana. Tummanharmaa vaihtoehto on saatavilla ainoastaan 8mm paksuisena. 

Pöytään voidaan tehdä jalkarakenne akryylista esimerkiksi Z tai V muotoisena, mutta lasilevy voidaan sijoittaa myös toisenlaisen jalkarakenteen päälle.

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä.

Lasikansien ja lasipöytien normaali toimitusaika mittojen saamisesta on noin 3,5 viikkoa. Kirkas, 6mm paksu ja karkaisematon kantikas lasi toimitetaan 1,5 viikossa.