KAIKKI LASITUOTTEET

Kaikki lasituotteet ja peiliovet mittatilauksena

Valmistamme tuotteet aina mittatilauksena kohteen yksityiskohdat huomioiden. Tavoitteena on laadukas kokonaisuus, jossa asentamamme tuotteet istuvat täydellisesti kohteen vaatimuksiin. Mittatilaus vaatii sen, että mittaamme ammattitaidolla kohteen ja otamme huomioon etukäteen kaikki seikat, jotka vaikuttavat asennukseen. Tällä varmistetaan, että tarkkaa mitoitusta vaativat lasituotteet toimivat asennuksen jälkeen täydellisesti. Tuotteillamme tuodaan arjen luksusta kodin kaikkiin tiloihin ja tämä saavutetaan ainoastaan silloin, kun mitoitus ja asennus tehdään taidolla ja kokemuksella.

Valmistamme kaikki tuotteemme mittatilauksena eli:

Mitoitus kaiken ytimessä – saunan lasiseinä mittatilauksena

Saunan lasiseinä mittatilauksena on erinomainen ratkaisu, kun haluat yhdistää modernin designin ja toimivuuden. Oikea mitoitus on äärimmäisen tärkeää täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi, sillä lasiseinän ja -oven tulee toimia saumattomasti yhdessä. Saunan lasioven on avauduttava ja sulkeuduttava mahdollisimman sulavasti ja pehmeästi, mikä vaatii tarkkaa mittausta, laadukasta valmistusta ja ammattitaitoista asennusta.

Mittatilaustyönä valmistettu saunan lasiseinä on sijoitus, joka parantaa saunasi käytettävyyttä ja ulkonäköä. Oikealla mitoituksella, laadukkaalla valmistuksella ja ammattitaitoisella asennuksella saavutetaan lopputulos, joka kestää aikaa ja käyttöä, tarjoten samalla ylellisen ja modernin ilmeen saunasi ja koko pesutiloihin.

Lasituotteet tai liukuovet mittatilauksena – miten prosessi etenee?

Lasituotteiden tai liukuovien tilaaminen mittatilauksena on kätevä tapa varmistaa, että saat juuri sinun tilaasi tarpeisiin sopivan ratkaisun. Prosessi alkaa yleensä asiakkaan yhteydenotolla ja tarpeiden kartoituksella. Ensimmäisessä vaiheessa asiantuntijamme käy asiakkaan luona mittaamassa tilan tarkasti ja keskustelemassa toiveista ja vaatimuksista. Mittauksen jälkeen hinta saadaan laskettua tarkasti ja niinpä laadimmekin seuraavaksi yksityiskohtaisen suunnitelman ja tarjouksen, joka sisältää materiaalivalinnat, mitat ja kustannusarvion.

Kun suunnitelma on hyväksytty, alkaa valmistusvaihe. Laadukkaat lasituotteet tai liukuovet valmistetaan tarkasti mittatilauksena valituista materiaaleista, ja valmistusprosessissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn. Valmistuksen jälkeen ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat tuotteiden asentamisesta asiakkaan tiloihin. Asennus suoritetaan huolellisesti, jotta lopputulos on kestävä ja toimiva.

Koko prosessi mittauksesta asennukseen pyritään tekemään mahdollisimman sujuvaksi ja asiakaslähtöiseksi, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Mittatilaustyönä valmistetut lasituotteet ja liukuovet takaavat täydellisen istuvuuden ja laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa asiakkaan toiveita ja parantaa tilan toimivuutta ja ulkonäköä.

Lasimestari Bergholm – kokemusta ja ammattitaitoa

Olemme kokenut lasialan ammattilainen. Meillä on pitkä kokemus niin julkisen tilan kohteista kuin yksityiskodeista. Monipuolisen kokemuksemme ansiosta osaamme huomioida pienimmätkin yksityiskohdat toimivan kokonaisuuden rakentamisessa. Tämän ansiosta voimmekin luvata toimivan mittatilaustyön, oli kyseessä sitten saunan lasiseinä, keittiön välitilan lasi tai mikä tahansa valmistamamme tuote.Inspiroidu