Tilaa laadukas terassilasitus Lasimestari Bergholmilta

Liukuva terassilasitus antaa erinomaisen suojan

Liukuva terassilasi antaa erinomaisen suojan sääolosuhteita, likaa ja melua vastaan. Liukuvia terassilaseja saa sekä pystypuitteilla, että ilman. Terassilasi voidaan toteuttaa 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistulla lasilla. Lasia saa esimerkiksi kirkkaana, harmaana ja opaalina.

Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen (RAL-9010), harmaa (RAL-7024) ja mattamusta (RAL-9005). Muissa RAL-väreissä on hieman pidempi toimitusaika.

Sisäpuolisella lukituksella lasitus saadaan lukittua molemmista päistä helposti ja nopeasti. Muut lukitusvaihtoehdot ovat Abloy -lukko, vetonuppi sekä ovisalpa.

Pystypuitteellinen tai puitteeton terassilasitus

Lukkan Aava on pystypuitteinen liukulasitus, jonka profiili on muodoltaan aaltomainen ja pyöristetty. Vahvojen alumiiniprofiilien ansiosta lasituksessa voidaan käyttää suurempia lasipaneeleja, jotka maksimoivat näkyvyyden ja tuovat tilaan enemmän luonnonvaloa. Lisäksi, järjestelmän kumitiivisteet jäävät kokonaan alumiiniprofiilien sisään. Profiileissa on struktuurimaalipinta, joka suojaa hyvin naarmuuntumiselta.

Lukkan GL on Lukkanin ensimmäinen liukulasituote. GL on pystypuitteellinen liukulasi, jonka suosio on kestänyt vuosikymmeniä. 

Lukkanin uutuustuote Tyyni on liukuva puitteeton terassilasi. Sen siro ja huomaamaton ulkonäkö tekee terassin ilmeestä avaran ja valoisan. Tyyni on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä ratkaisu.

Lasikatto luo suojaisan terassin säällä kuin säällä

Meiltä saa myös erilaiset katelasitukset, jotka valmistetaan 8 mm karkaistusta lasista. Lasitus voidaan toteuttaa kirkkaalla, harmaalla tai pronssin sävyisellä lasilla, joka asennetaan joko alumiini- tai puurunkoon. Profiilien värivaihtoehdot sisältävät valkoisen, tummanharmaan, mustan, alumiinin ja ruskean.

Myös koko terassin kattavat lasirakenteet saadaan toteutettua. Suuriin kokonaisuuksiin katelasitukset toteutetaan alumiiniprofiilein.


Tilaa lasiterassi ja vietä terassikautta joka vain jatkuu ja jatkuu

Unelmoitko terassikaudesta, joka ei pääty syksyn tullen? Lasiterassimme avulla voit nauttia ulkoilmasta ja luonnonvalosta ympäri vuoden! Lasiterassi suojaa tuulelta ja sateelta, mutta päästää samalla auringon säteet lämmittämään tilaa. Tämä tekee siitä täydellisen paikan rentoutua, viihdyttää vieraita tai vain nauttia hiljaisesta hetkestä omassa rauhassa. Lasiterassimme suunnitellaan huolellisesti kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, ja ne tarjoavat tehokkaan eristyksen sekä äänieristyksen. Voit valita erilaisia lasivaihtoehtoja ja kehysmateriaaleja, jotka sopivat juuri sinun kotisi tyyliin ja tarpeisiin.


Lasitettu terassi laajentaa olohuoneesi pihan puolelle

Haluatko saada enemmän irti kotisi tilasta ja yhdistää sisä- ja ulkotilat saumattomasti? Lasitetun terassin avulla voit laajentaa olohuonettasi suoraan pihan puolelle, luoden uuden, valoisan ja viihtyisän tilan, joka toimii täydellisenä jatkeena kodillesi. Lasitettu terassi ei ainoastaan tarjoa suojaa sääolosuhteilta, vaan myös mahdollistaa luonnonvalon maksimaalisen hyödyntämisen. Voit nauttia aamukahvistasi auringon noustessa tai viettää iltaa ystävien kanssa tähtitaivaan alla – kaikki tämä mukavasti omassa kodissasi.

Lasitettu terassi on investointi, joka lisää kotisi arvoa sekä asuinmukavuutta.


Terassilasitus on järkivalinta mökille

Mökkeily on suomalaisten keskuudessa rakastettu tapa nauttia luonnosta ja vapaa-ajasta, mutta sääolosuhteet voivat toisinaan rajoittaa ulkona vietetyn ajan määrää. Terassilasituksen avulla voit muuttaa mökkisi terassin käytännölliseksi ja säänkestäväksi tilaksi, joka palvelee sinua ympäri vuoden.

Terassilasitus suojaa tuulelta, sateelta ja hyönteisiltä, mikä mahdollistaa mukavan oleskelun terassilla säästä riippumatta. Lasitettu terassi toimii myös lisähuoneena, jossa voit järjestää illallisia, peli-iltoja tai vain rentoutua nauttien ympäröivästä luonnosta ilman huolta hyttysistä tai tuulen viimasta.

Lisäksi terassilasitus on energiatehokas valinta: se auttaa pitämään lämpöä sisällä kylmemmillä kuukausilla ja vähentää lämmityskustannuksia. Tämä tekee siitä paitsi mukavan myös taloudellisen ratkaisun.Laadukas terassilasitus perustuu onnistuneeseen mitoitukseen ja asennukseen

Terassilasituksen hankinta on investointi, joka parantaa asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa. Sen onnistuminen perustuu kuitenkin huolellisesti suoritettuun mitoitukseen ja ammattitaitoiseen asennukseen. Vain näin voimme varmistaa, että lasitus palvelee tarkoitustaan tehokkaasti ja turvallisesti vuosiksi eteenpäin.

Mitoituksen tarkkuus on avainasemassa, kun suunnitellaan lasitusta, joka sopii saumattomasti olemassa olevaan rakenteeseen. Tämä varmistaa, että lasielementit asettuvat oikein, tarjoavat maksimaalisen suojan ja kestävät kovissakin sääolosuhteissa. Väärin mitoitettu lasitus voi johtaa ongelmiin, kuten vuotoihin ja rakenteellisiin vaurioihin. Mittakäynnillä varmistetaan se, että sinun kotisi lähtee suunnittelupöydältä tuotantoon sellaisena, että asennus sujuu ongelmitta maaliin asti.

Ammattitaidolla suoritettu asennus puolestaan takaa, että kaikki komponentit kiinnitetään turvallisesti ja estetiikkaa unohtamatta. Ammattilaiset tietävät, miten käsitellä lasimateriaaleja oikein ja varmistavat, että kaikki tiivistykset ja kiinnitykset täyttävät tiukat rakennusstandardit.

Kun valitset meidät terassilasituksen toteuttajaksi, voit luottaa siihen, että sekä mitoitus että asennus suoritetaan huippuosaamisella. Näin terassilasituksesi näyttää hyvältä, toimii moitteettomasti ja kestää käytössä vuodesta toiseen. Laadukas terassilasitus perustuu onnistuneeseen mitoitukseen ja asennukseen – me takaamme sen.terassilasitukset

Tekniset tiedot

Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)

Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa

Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

CE-merkki ja Avainlippu-merkki

terassilasitukset

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä.