Liukuvat terassilasitukset

Liukuvat terassilasit antavat erinomaisen suojan sääolosuhteita, likaa ja melua vastaan. Liukuvia terassilaseja saa sekä pystypuitteilla, että ilman. Terassilasi voidaan toteuttaa 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistulla lasilla. Lasia saa esimerkiksi kirkkaana, harmaana ja opaalina.

Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen (RAL-9010), harmaa (RAL-7024) ja mattamusta (RAL-9005). Muissa RAL-väreissä on hieman pidempi toimitusaika.

Sisäpuolisella lukituksella lasitus saadaan lukittua molemmista päistä helposti ja nopeasti. Muut lukitusvaihtoehdot ovat Abloy -lukko, vetonuppi sekä ovisalpa.

Pystypuitteellinen tai puitteeton terassilasitus

Lukkan Aava on pystypuitteinen liukulasitus, jonka profiili on muodoltaan aaltomainen ja pyöristetty. Vahvojen alumiiniprofiilien ansiosta lasituksessa voidaan käyttää suurempia lasipaneeleja, jotka maksimoivat näkyvyyden ja tuovat tilaan enemmän luonnonvaloa. Lisäksi, järjestelmän kumitiivisteet jäävät kokonaan alumiiniprofiilien sisään. Profiileissa on struktuurimaalipinta, joka suojaa hyvin naarmuuntumiselta.

Lukkan GL on Lukkanin ensimmäinen liukulasituote. GL on pystypuitteellinen liukulasi, jonka suosio on kestänyt vuosikymmeniä. 

Lukkanin uutuustuote Tyyni on liukuva puitteeton terassilasi. Sen siro ja huomaamaton ulkonäkö tekee terassin ilmeestä avaran ja valoisan. Tyyni on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä ratkaisu.

Katelasit

Meiltä saa myös erilaiset katelasitukset, jotka valmistetaan 8 mm karkaistusta lasista. Lasitus voidaan toteuttaa kirkkaalla, harmaalla tai pronssin sävyisellä lasilla, joka asennetaan joko alumiini- tai puurunkoon. Profiilien värivaihtoehdot sisältävät valkoisen, tummanharmaan, mustan, alumiinin ja ruskean.

Myös koko terassin kattavat lasirakenteet saadaan toteutettua. Suuriin kokonaisuuksiin katelasitukset toteutetaan alumiiniprofiilein.

terassilasitukset

Tekniset tiedot

Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)

Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa

Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

CE-merkki ja Avainlippu-merkki

terassilasitukset

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä.