Peililiukuovet mittatilauksena

Peililiukuovet sopivat erinomaisesti erilaisiin kaapistoihin, piilottaen sisältönsä siististi. Meiltä saat liukuovet mittatilauksena, maksimikoko yhdelle ovilehdelle lxk 1200 mm x 2750 mm. Voit personoida liukuoven oman maun mukaan.

Liukuoveen saa peiliä kirkkaana, harmaana sekä pronssin sävyisenä. Vaihtoehtoisesti voit valita peilin sijasta mustan-, valkoisen- tai taustamaalatun lasin haluamallasi RAL-värikartan sävyllä. Liukuoveen saa halutessa lasin sijasta hdf-levytäytteen.

Liukuovessa on teräsprofiili, joka on saatavilla joko 15 mm tai 30 mm levyisenä. Teräsprofiilia on saatavilla valkoisena, mustana, hopeana sekä shampanjan sävyisenä.

Huomioithan, että peililiukuovi on viimeistelty vain toiselta puolelta, minkä vuoksi se ei sovellu tilanjakajaksi.

Peililiukuovet eteiseen

Peililiukuovet ovat erinomainen ratkaisu eteiseen, jossa tila on usein rajallinen ja jokainen neliömetri halutaan hyötykäyttää tehokkaasti. Peililiukuovet säästävät oleellisesti tilaa perinteisiin saranaoviin verrattuna. Ne lisäävät myös eteisen valoisuutta ja avaruuden tuntua heijastamalla valoa ja luoden tilaan syvyyttä. Käytännöllisyytensä lisäksi peililiukuovet ovat tyylikäs valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Ne tekevät eteisestäsi toimivan ja näyttävän, toivottaen vieraat tervetulleiksi kauniiseen ja siistiin tilaan. Lisäksi peililiukuovet helpottavat arkea tarjoamalla kätevän ja nopean tavan tarkistaa ulkonäkö ennen ovesta ulos astumista.

Peililiukuovet makuuhuoneeseen

Peililiukuovet makuuhuoneessa ovat erinomainen valinta, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Ne auttavat säästämään tilaa, sillä liukuovet eivät vaadi avautumistilaa kuten perinteiset saranaovet. Peilit puolestaan heijastavat valoa ja luovat tilan tuntua, mikä tekee makuuhuoneesta valoisan ja avaran. Peililiukuovet tarjoavat myös käytännöllisyyttä arkeen. Ne toimivat kuin kokovartalopeili eli voit helposti tarkistaa asusi ja ulkonäkösi ilman, että sinun tarvitsee hankkia erillistä peiliä makuuhuoneeseen. Lisäksi ne tuovat makuuhuoneeseen modernia eleganssia ja sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin, luoden harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Peililiukuovet eivät ainoastaan paranna huoneen toimivuutta, vaan lisäävät myös sen esteettistä arvoa, tehden makuuhuoneestasi sekä toimivan että kauniin.

Kaappi peililiukuovilla on tyylikäs ratkaisu

Kaapin päivittäminen peililiukuovilla on loistava tapa muokata olemassa oleva säilytysratkaisu moderniksi ja tyylikkääksi elementiksi kotiisi. Peililiukuovet tuovat kaappiin välittömästi raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen, samalla parantaen tilan toimivuutta. Peilit heijastavat valoa, mikä luo tilaan avaruutta ja kirkautta, ja tämä on erityisen hyödyllistä pienissä huoneissa tai tiloissa, joissa luonnonvalo on vähäistä. Lisäksi peililiukuovet ovat erittäin käytännölliset, sillä ne säästävät tilaa verrattuna perinteisiin saranaoviin, jotka vaativat enemmän avautumistilaa. Voit helposti ja nopeasti päivittää vanhan kaapin peililiukuovilla, ja samalla ratkaisu tarjoaa kätevän paikan tarkistaa ulkonäkösi. Tämä muutos ei pelkästään paranna kaapin ulkonäköä, vaan myös sen käyttömahdollisuuksia, tehden siitä sekä esteettisesti miellyttävän että käytännöllisen lisän kodin sisustukseen.

Haaveissa walk-in-closet – valitse peililiukuovi oviaukkoon

Peililiukuovi oviaukkoon on erinomainen valinta, kun haluat luoda tyylikkään ja toimivan vaatehuoneen tai walk-in-closetin suurempaan makuuhuoneeseen. Rakentamalla kevyet väliseinät ja jättämällä oviaukon peililiukuovelle, voit helposti muokata tilasta ylellisen ja käytännöllisen tilavan vaatehuoneen. Peililiukuovet tuovat vaatehuoneeseen modernia eleganssia, samalla heijastaen valoa ja luoden avaruuden tuntua. Tämä tekee tilasta valoisan ja avaran, mikä on erityisen tärkeää vaatehuoneissa, joissa voi usein olla rajallisesti luonnonvaloa. Lisäksi peililiukuovet ovat käytännölliset, sillä ne liukuvat vaivattomasti sivuun, eivätkä vaadi avautumistilaa kuten perinteiset ovet. Tämä mahdollistaa tehokkaan tilankäytön ja tekee vaatehuoneesta helposti saavutettavan. Peililiukuovet yhdistävät kauniin ulkonäön ja käytännöllisyyden, luoden makuuhuoneeseesi toimivan ja tyylikkään walk-in-closetin, joka lisää sekä tilan arvoa että mukavuutta. Vaatehuoneeseen voidaan asentaa hyllyjä ja tankoja tai voit luoda tilasta toiminnallisen edullisilla ja helposti siirrettävillä vaaterekeillä, jotka eivät vaadi käytännössä minkäänlaista asennustyötä.

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä. 

Peililiukuovien toimitusaika mittojen saamisesta on noin 2,5 viikkoa. Kustomoidun tai karkaistun lasin kohdalla toimitusaika on noin 4,5 viikkoa.