Peililiukuovet mittatilauksena

Liukuovet sopivat erinomaisesti erilaisiin kaapistoihin, piilottaen sisältönsä siististi. Meiltä saat liukuovet mittatilauksena, maksimikoko yhdelle ovilehdelle lxk 1200 mm x 2750 mm. Voit personoida liukuoven oman maun mukaan.

Liukuoveen saa peiliä kirkkaana, harmaana sekä pronssin sävyisenä. Vaihtoehtoisesti voit valita peilin sijasta mustan-, valkoisen- tai taustamaalatun lasin haluamallasi RAL-värikartan sävyllä. Liukuoveen saa halutessa lasin sijasta hdf-levytäytteen.

Liukuovessa on teräsprofiili, joka on saatavilla joko 15 mm tai 30 mm levyisenä. Teräsprofiilia on saatavilla valkoisena, mustana, hopeana sekä shampanjan sävyisenä.

Huomioithan, että liukuovi on viimeistelty vain toiselta puolelta, minkä vuoksi se ei sovellu tilanjakajaksi.

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä. 

Peililiukuovien toimitusaika mittojen saamisesta on noin 2,5 viikkoa. Kustomoidun tai karkaistun lasin kohdalla toimitusaika on noin 4,5 viikkoa.