Tilanjakaja ketterästi mittatilauksena

Tilanjakaja on täydellinen vaihtoehto tavalliselle ovelle ja umpiseinälle, kun halutaan säilyttää tilan avara ja valoisa ilme. 

Sen avulla voidaan jakaa yksi huonekokonaisuus kahtia tai tehdä esimerkiksi erillinen työtila isomman huoneen yhteyteen.

Tilanjakajassa on kestävä alumiiniprofiili, jonka vakioväreihin kuuluu musta, valkoinen ja kultamessinki. Profiili voidaan myös toteuttaa haluamallasi RAL-värikartan sävyllä lisähinnasta.

Lisäksi tilanjako-ovet ja -seinät ovat saatavilla ruudukoilla, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Lasiseinä on näyttävä tilanjakaja - panosta materiaaleihin

Tilanjakaja lasiseinä on täysin räätälöitävissä oman visiosi mukaan. Lasilaadut ja kehykset voidaan valita juuri tilaan sopivaksi. Myös peililasi on vaihtoehtona, mikäli halutaan tilanjakaja peilaavalla ominaisuudella.

Peilin sijaan voidaan käyttää valkoista-, mustaa- tai maalattua lasia, jonka sävy valitaan monipuolisesta RAL-värikartasta.

Meiltä löytyy myös karkaistua turvalasia erikoiskirkkaana, harmaana, pronssin sävyisenä sekä etsattuna, eli huurrelasina.

Alumiiniprofiilien sävyllä voidaan vaikuttaa lopputulokseen merkittävästi. Tilanjakaja mustilla profiileilla tuo rohkeaa kontrastia tilaan, kun taas kultamessinki korostaa klassista tyylikkyyttä.

Kaikki tilanjakajat ovat saatavilla myös raitalasilla. Raidallinen lasi antaa näkösuojaa, mutta päästää valon läpi.

 

 

Yhdistä liukuovi ja tilanjakaja - ihastut varmasti

Tilanjakaja liukuovella on todella tyylikäs ratkaisu. Pehmeästi liukuvat lasiovet tuovat luksusta arkeen ja ne optimoivat myös tilankäyttöä. Kun olohuoneesta lohkaistaan tila vaikkapa etätyöskentelyyn, tilanjakaja ja liukuovi ovat lyömätön yhdistelmä. Työtila on todennäköisesti neliöiltään pienehkö ja silloin perinteisen oven käyttö ei ole välttämättä järkevää tai edes mahdollista. Kotitoimistosta tulee taatusti ylellinen, kun lasiseinä toteutetaan liukuovella.

 

 

Musta lasiseinä oli hitti jo syntyessään

Mikäli olet seurannut sisustustrendejä viime vuosina, olet varmasti törmännyt lasiseinään mustilla kehyksillä. Musta ruudukkoseinä on todellinen hittituote, jolla saadaan todellinen muodonmuutos niin uusiin koteihin kuin perinteisempiin asuntoihin. Musta lasiseinä sopii uskomattoman hyvin moniin eri tyyleihin maalatusta seinästä tiilipintoihin tai maanläheisistä sävyistä tummempiin kokonaisuuksiin. Tämä ratkaisu voidaan toteuttaa myös liukuvana, jolloin musta liukuovi on kotisi näyttävimpiä katseenvangitsijoita.

 

 

Lasiseinä on tilanjakaja ja väliseinä, joka päästää valon läpi

Me kaikki tiedämme kuinka tärkeää valo on jaksamiselle. Pienet ja pimeät huoneet nakertavat inspiraatiomme pois ja viihdymme aina paremmin luonnonvalon ympärillä. Juuri siksi tilanjakaja kannattaa rakentaa lasiseinän avulla. Lasiseinä on väliseinä siinä missä tavallinenkin umpiseinä, mutta se ei saa pientäkään huonetta tuntumaan ahtaalta. Lasiseinä on suljettuna oma tilansa, mutta avattuna yhtenäistä kokonaisuutta ympäristönsä kanssa. Tilanjakajana toimiva lasiseinä on siis huomattavasti armollisempi sekä tietysti myös tyylikkäämpi sisustusratkaisu kuin perinteinen väliseinä.

 

 

Rakenna monikäyttöinen olohuone - lasiseinä ottaa neliöistä kaiken irti

Mikäli sinulla on olohuone, jossa on hieman ylimääräisiä neliöitä, voit tuoda kotiisi uuden makuuhuoneen tai työtilan lasiseinän avulla. Varsin yleinen ratkaisu nykyään on rakentaa lasiseinä olohuoneeseen, jolloin saadaan luotua rauhallinen opiskelu- tai rentoutumistila pienillä neliöillä, mutta silti avaruus säilyttäen. Pienet huonetilat umpiseinillä tuntuvat usein ahdistavilta, mutta lasiseinän avulla asia on päinvastoin. Tilanjakaja tuo olohuoneeseen kaksi erillistä tilaa, jotka ovat kuitenkin yhteydessä toisiiinsa. Lasiseinän avulla voidaan usein ottaa kodin neliöt tehokäyttöön pienellä luovuudella ja samalla saadaan jokaiselle perheenjäsenelle sopivia itsenäisiä tiloja.

 

 

Tilanjakaja voi toimia myös lasten oman leikkitilan rakentamiseen

Lasten leikkitilan luominen kotona voi olla haastavaa, erityisesti kun haluat säilyttää kodin järjestyksen ja tyylillisen yhtenäisyyden. Tilanjakajalla voit kuitenkin rakentaa lasten oman leikkitilan, joka on sekä toiminnallinen että visuaalisesti miellyttävä. Lasinen tilanjakaja erottaa leikkialueen muusta tilasta ilman, että se katkaisee valon virtausta tai näköyhteyttä. Tämä tarkoittaa, että voit pitää silmällä lapsiasi samalla, kun annat heille oman erityisen paikan leikkiä ja kehittää luovuuttaan.

 

 

Oletko lukutoukka? Tilanjakaja voi luoda sinulle oman lukunurkan

Jokainen kirjojen ystävä unelmoi omasta rauhallisesta lukunurkasta, jossa voi uppoutua kirjallisiin maailmoihin ilman häiriöitä. Tilanjakajan avulla voit luoda tämän täydellisen lukupaikan kotisi missä tahansa kulmassa. Valitse lasinen tilanjakaja maksimoimaan luonnonvalo ja lisäämään tilan tuntua, samalla kun se tarjoaa eristäytyneen alueen keskittymistä varten. Peitä se osittain kirjahyllyllä tai kauniilla kasveilla, ja sinulla on paitsi käytännöllinen myös visuaalisesti kutsuva lukunurkkaus. Luo itsellesi paikka, jossa ei vain säilytetä kirjoja, vaan missä tarinat heräävät eloon.

 

 

Ruudukkoseinä tuo tilaan leikillisyyttä ja järjestystä

Ruudukkoseinä on ainutlaatuinen tapa lisätä tilan järjestystä ja estetiikkaa. Tämä suunnitteluelementti ei ainoastaan tarjoa visuaalista kiinnostavuutta seinämän geometrisilla muodoilla, vaan myös mahdollistaa henkilökohtaisten esineiden, kuten valokuvien, taide-esineiden tai kasvien esillepanon. Ruudukkoseinä on täydellinen ratkaisu, kun haluat lisätä kotiisi persoonallista kosketusta ja samalla ylläpitää järjestystä ja selkeyttä.

 

 

Lasiseinä kokeneelta toimijalta kattavalla kokonaispalvelulla

Me autamme mielellämme sinua unelmiesi lasiseinän toteuttamisessa. Olemme kokeneita lasialan ammattilaisia ja olemmekin saaneet rakentaa lukemattomia lasitusratkaisuja niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihin. Kokemustamme hyödyntäen osaamme ottaa huomioon pienimmätkin yksityiskohdat, joilla varmistetaan aina onnistunut lopputulos. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi olemmekin äärimmäisen ylpeitä siitä, että asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinun kotiisi täydellisesti sopiva lasiseinä.

Ruudukkoseinät

Ruutuovi kiinteillä sivulaseilla

Yksi ovi saranoituna ja kiinteillä sivulaseilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2300mm leveä.
Pyydä tarjous

2-osainen seinä

Kaksi elementtiä, toinen voi olla kiinteä tai molemmat liukuvat. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2000mm leveä.
Pyydä tarjous

3-osainen seinä

Kolme elementtiä, toimii parhaiten jos ovi keskellä ja sivussa kiinteät osat. Myös kaikki voivat avautua. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1800-3000mm leveä.
Pyydä tarjous

4-osainen seinä

Neljä elementtiä, asennetaan useimmiten niin, että sivuilla on kiinteät osat ja keskellä kaksi avautuvaa ovea jotka liukuvat sivujen päälle. Myös muut yhdistelmät ovat mahdollisia.
Pyydä tarjous

Saranaovi ilman karmeja

Yksi ovi saranalla, ei karmeja ja ovet avautuvat 90° molempiin suuntiin.Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm
Pyydä tarjous

Saranaovi karmeilla

Yksi ovi karmilla, ovi avautuu 180° seinää vasten. Erinomainen ja laadukas ovi myös remonttikohteisiin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 3000mm
Pyydä tarjous

Pariovi karmeilla

Pariovi karmeilla, ovet avautuvat 180° seinää vasten. Erinomainen ja laadukas ovi myös remonttikohteisiin. Sopii parhaiten 1000-1800mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 3000mm
Pyydä tarjous

1-osainen seinä/ovi

Yksi elementti, sopii normaalin oviaukon eteen tai kiinteäksi tilanjakajaksi.
Pyydä tarjous

Ruutuovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

Yksi ovi saranoituna ja kiinteillä sivulaseilla sekä ylälasilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2300mm leveä.
Pyydä tarjous

Pariovi kiinteillä sivulaseilla

Pariovi saranoilla ja kiinteillä sivulaseilla ja kiiinteällä ylälasilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1200-2500mm leveä.
Pyydä tarjous

Pariovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

Pariovi saranoilla ja kiinteillä sivulaseilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1200-2500mm leveä.
Pyydä tarjous