Keittiön välitilan lasit mittatilauksena

Välitilan lasilla on helppo päivittää keittiön ilmettä. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia 4mm paksuisia laseja, joista suosituin vaihtoehto on taustamaalattu lasi. Taustamaalattua lasia on saatavilla useissa kauniissa sävyissä, eikä sen lävitse juurikaan näe, joten se voidaan asentaa myös vanhan laattapinnan päälle. 

Välitilan lasitukseen voidaan käyttää myös peililasia, jota löytyy varastosta kirkkaan, pronssin ja harmaan sävyissä. Kirkas peililasi avartaa pientä keittiötä, kun taas sävytetty peililasi tuo tilaan tunnelmaa. Saatavilla on myös tummahkoa ja tekstuuriltaan epätasaista antiikkipeiliä, jota on useissa sävyissä. Antiikkipeili on tilattava erikseen.​

Taustamaalatun lasin sävyt

Valikoimastamme löytyy taustamaalattua lasia useissa eri sävyissä. Varastoomme kuuluu White Soft, White Pearl, White Pure, Black Classic, Grey Metal, Brown Light ja Beige Light.

Metallinhohtoisiin sävyihin kuuluvat Black starlight, jossa on kultaisia hippuja, sekä Aluminium rich ja Brown starlight, joissa molemmissa on hopeisia hippusia.

Vaihtoehtoisesti voit valita haluamasi RAL-värikartan sävyn.

Lasin personointi

Lasi voidaan halutessasi personoida printatulla kuvalla tai kuvioinnilla. Voit valita sopivan kuvan kuvapankkipalvelusta, kuten Shutterstockista, tai käyttää omaa kuvaa. Kuva tulee ottaa järjestelmäkameralla, jolloin kuvan resoluutio on riittävän korkea.

Ota huomioon, että oman kuvan resoluution tulee olla riittävän korkea. Kuva skaalataan lasin koon mukaan, joten esimerkiksi panoramakuvat sopivat loistavasti leveisiin laseihin.

keittiönvälitilanlasit

Asennus

Useimmiten välitilan lasi asennetaan seinään liimaamalla, jonka jälkeen lasin alalaitaan vedetään silikonisauma. Jos lasista halutaan irrotettava, siihen voidaan tehdä läpireiät, joista se ripustetaan seinään pistekiinnityshelojen avulla.

Mikäli lasiin työstetään reikiä pistorasioita varten, on otettava huomioon, että pistorasioiden irrotus- ja asennustyötä varten tarvitaan aina sähköalan ammattilainen paikalle. Lisäksi hana voi olla asennuksen tiellä, jolloin paikalle tarvitaan erikseen lvi-ammattilainen. Lasiliikkeenä emme pysty näitä palveluita asiakkaillemme tarjoamaan.

Suosittelemme valitsemaan karkaistun turvalasin erityisesti työstettäviin lasituksiin, sillä se parantaa lasin kestävyyttä ja minimoi rikkoutumisen riskin asennuksen yhteydessä.

keittiönvälitilanlasit
keittiönvälitilanlasit

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä. 

Vakiosävyisten välitilan lasien toimitusaika mittojen saamisesta on noin 1,5 viikkoa. Karkaistujen lasien, omaan sävyyn maalattujen lasien sekä antiikkipeililasien toimitusaika mittatietojen saamisesta on noin 3,5 viikkoa.