SUOSITUT PEILIT

VALOPEILIT

MITTATILAUSPEILIT

KEHYSPEILIT

MUOTOPEILIT

Mustakehyspeili

Kehyspeili mittatilauksena

Kehyspeilejä on saatavilla mittatilauksena aina 1700x2500mm kokoiseksi asti. Valittavissa on suorakaiteen ja neliön muotoisia kehyspeilejä jokaiseen tarpeeseen. Kehyspeilin voi ripustaa seinälle tai asettaa nojaamaan seinää vasten.

Peiliin on saatavilla sirot alumiinikehykset mustana, valkoisena, alumiinisena, messinkisenä ja kultaisena. Vaihtoehtoisesti voit valita täyspuisen tammilistan tuomaan tilaan lämpöä ja maanläheisyyttä. Kehyspeilin 4mm paksu lasi on saatavilla kirkkaana, harmaana, pronssina, erikoiskirkkaana ja antiikkityylisenä.

Kehyspeiliin on myös mahdollista lisätä ruudukointi liimaamalla 20mm listat haluamaasi tapaan. Peiliin on saatavilla turvakalvo, joka suojaa rikkoutumistilanteessa.

Valopeili mittatilauksena toiveidesi mukaan

Valopeili on jokaisen sisustuksen kulmakivi. Voit valita joko taustavalaistun mallin, joka luo tunnelmavaloa, tai läpivalaistun mallin, joka tarjoaa kirkkaampaa valoa meikkausta ja parranajoa varten. Peiliin saatavilla lämmmin 3000K tai viileä 4000K valo.

Taustavalaistuun vaihtoehtoon saa myös kehystettynä, mikäli peili on malliltaan suorakaide tai neliö. Kehyssävyt ja vaihtoehdot ovat samat kuin kehyspeileissä. Peilin taustapintaan suosittelemme turvakalvoa, joka suojaa rikkoutumistilanteessa.

Valopeili asennetaan seinälle ja vaatii valtuutetun sähkömiehen tekemään kytkennät. Saatavilla olevat lisävarusteet, kuten on-off-kytkimet, hipaisukatkaisimet ja huurteenpoisto lisäävät käyttömukavuutta.

Muotopeili kylpyhuoneessa

Pyöreä peili tai mikä tahansa muoto sinun ideasi pohjalta

Muotopeili tehdään cnc-leikkuukoneella, jonka avulla saadaan leikattua aihiosta halutun mallinen muoto. Suosituimpia ovat pyöreä peili ja holvikaaren mallinen peili, mutta myös erikoiset leikkuut kuten kiveä muistuttavat epäsäännöllliset ulkomuodot ovat mahdollisia. Peiliin voidaan tehdä myös kulmapyöristykset haluamaan kokoon.

Voimme valmistaa peiliin muotoleikkauksen asiakkaan toiveiden tai piirrustuksen mukaan.Peilin mallinnus myös sabluunan mukaan onnistuu. Yleensä sabluunaa käytetään hyödyksi ahtaissa tiloissa, kun halutaan mallintaa peilin paikka esim. vinokattoisessa ullakkohuoneistossa.

Muotopeiliin voidaan halutessasi lisätä taustavalaistus, joka luo tilaan miellyttävää tunnelmavalaistusta. Voit valita lämpimän 3000K tai neutraalin 4000K valon. Peiliin on saatavilla turvakalvo, joka suojaa rikkoutumistilanteessa.

Erikoismuotoinen peili

Mittatilauspeili sopii jokaiseen tilaan

Meiltä saa peilit mittatilauksesta erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme laajasti erilaisia personointivaihtoehtoja, joilla voit suunnitella peilistä näköisesi.Valmistamme peilejä mittatilauksena omien tarpeidesi mukaan aina 1700x2500mm kokoon asti.

Kirkasta peililasia löytyy 2mm, 3mm, 4mm ja 6mm paksuisena. Lisäksi 4mm peililasia saa harmaana, erikoiskirkkaana, pronssin sävyisenä sekä antiikkityylisenä.

Siroa alumiinikehystä löytyy mustana, valkoisena, alumiinisena, messinkisenä sekä kultaisena. Vaihtoehtona on myös täyspuinen tammilista eri sävyissä. Kehyspeiliin on myös mahdollista lisätä ruudukointi haluttuun tapaan. Huomioithan, että kehystä saa vain kantikkaisiin peileihin.

Peiliin on mahdollista lisätä taustavalaistus tai läpivalaistus. Valopeileille on saatavilla myös käteviä lisävarusteita, kuten huurteenpoisto, langaton himmennin ja hipaisukytkin.

Peiliin on saatavilla myös turvakalvo, joka suojaa rikkoutumistilanteessa.

Erikoismuotoinen peili

Peililasit mittatilauksena

Perinteinen peili hiotuilla reunoilla on varsin minimalistinen vaihtoehto ja sille löytyy paljon eri käyttökohteita niin kotoa kuin julkisista tiloista. Useimmiten näitä näkee eteistiloissa, kylpyhuoneissa, hisseissä ja kunto-, sekä tanssisalien seinillä.

Peiliin voidaan tehdä reikiä valaisimia, valokatkaisimia tai muita läpivientejä varten. Peililasia saa kirkkaana, harmaana, prossin sävyisenä, erikoiskirkkaana sekä antiikkityylisenä. Peiliin valittavissa mieleinen ripustus laajasta valkoimastamme.

 

 

 

Epäsymmetrinen peili on todellinen katseenvangitsija

Etsitkö jotakin, joka todella erottuu ja tuo persoonallisuutta tilaasi? Epäsymmetrinen peili on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja epäsäännölliset linjat tekevät siitä todellisen taideteoksen, joka ei jää huomaamatta missään kodin tai toimiston nurkassa. Epäsymmetriset peilit ovat paitsi käytännöllisiä, myös erittäin tyylikkäitä. Ne heijastavat valoa ja tilaa tavalla, joka on sekä viehättävä että mysteerinen, luoden illuusion suuremmasta ja valoisammasta huoneesta. Olipa kyseessä sitten eteinen, olohuone tai kylpyhuone, tämä peili lisää huoneeseesi sekä toiminnallisuutta että esteettistä viehätystä.

 

 

Peili valolla on nappivalinta olohuoneesta kylpyhuoneisiin

Valopeili on kenties tunnetumpi tuote kylpyhuoneissa kuin olohuoneissa. Se on täysin ymmärrettävää, sillä valopeili on moderni kylpyhuoneen peili. Kun peili varustetaan valolla, siitä tulee tyylikäs sisustuselementti myös olohuoneisiin. Peili luo avaruutta ja lisää valoisuutta. Valopeilin pehmeä valo tuo klassista tunnelmaa niin sohvan vieressä kuin vaikkapa ruokailupöydän ääressä. Laita siis mielikuvituksesi lentämään ja sisusta peileillä kotisi jokaisessa tilasssa.

 

 

Kehyksetön peili antaa lasin loistaa

Kehyksetön peili tekee kodistasi avaramman ja valoisamman. Tämän tyylikkään ja modernin peilin avulla lasin luonnollinen kauneus pääsee oikeuksiinsa. Kehyksettömän peilin selkeät linjat ja saumaton ulkonäkö tuovat tilaan minimalistista eleganssia, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Kehyksettömän peilin etuna on sen kyky sulautua ympäristöönsä samalla, kun se heijastaa valoa ja maisemia, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin. Se ei ole vain käytännöllinen, vaan myös visuaalisesti laajentava elementti, joka tekee huoneesta tuntuvasti suuremman ja kutsuvamman.

 

 

Kultainen peili on klassisen tyylikäs valinta

Lisää ripaus ylellisyyttä ja klassista eleganssia kotiisi ja tilaa kultainen peili Lasimestari Bergholmilta. Tämä ajaton valinta sopii täydellisesti monenlaiseen sisustukseen, olipa kyseessä sitten perinteinen, moderni tai boheemi tyyli. Kultainen peili ei ainoastaan heijasta valoa ja tilaa, vaan tuo myös lämpöä ja loistoa mihin tahansa huoneeseen. Peilin kultainen kehys on taidokkaasti suunniteltu korostamaan sen ylellistä luonnetta, ja se tekee siitä sekä käytännöllisen että esteettisen lisän kotiisi. Se on ihanteellinen valinta, kun haluat luoda vahvan visuaalisen keskipisteen – olipa se sitten eteisessä toivottamassa vieraat tervetulleiksi tai makuuhuoneessa luomassa rauhallista ja kutsuvaa tunnelmaa.

Unelmiesi peili helposti - näin toimii tilaaminen ja asennus

Peili maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä. 

Normaali toimitusaika mittatilauspeileille on 1,5 viikkoa, kehyspeileille 2 viikkoa ja valopeileille 3 viikkoa.

Peilin asennukseen tarvitaan vesivaaka, porakone betonillle tai puu/levyseinälle sekä kohteeseen sopivat ruuvit. Vaihtoehtoisesti peili voidaan myös liimata taustaseinään käyttäen apuna kaksipuoleista teippiä ja asennusliimaa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Lasimestari Bergholm Oy Espoosta palvelee pääkaupunkiseudulla lasiasioissa vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.

Inspiroidu