[email protected] | Puh. 010 420 1200

Sähköposti: [email protected] | Puh. 010 420 1200

Tarjouspyynnöt: [email protected]

Lasitehdas ja Lasimestari Bergholm aloittavat laajan yhteistyön

Lasitehdas on tunnettu muun muassa omista peilituotteistaan sekä mustaruututuotteistaan. Lasimestari Bergholm on täyden palvelun lasiliike Espoossa. Vuoden vaihteessa alkaneessa yhteistyössä Lasitehdas toimittaa laadukkaat lasi- ja peilituotteet ja Lasimestari Bergholm hoitaa tuotteiden asennustoiminnan. Yhteistyö on tiivistä ja mahdollistaa entistä laajemman palvelun kasvavalle asiakaskunnalle.

Peilit sisustustuotteena sekä lasisisustaminen ovat tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan. Koteihin halutaan ilmavuutta ja tyylikkyyttä lasiseinillä ja -kaiteilla. Suosituimpia tuotteita ovat lasiväliseinät, lasikaiteet sisälle ja ulos, saunan lasiseinät ja -ovet, liukuovet sekä peilipuolella suuret sisustuspeilit, muotopeilit ja kylpyhuoneen valopeilit.

Palvellakseen asiakkaitaan entistä laajemmin ja nopeammin alun perin porvoolainen Suomen Lasitehdas ja Espoossa toimiva Lasimestari Bergholm ovat aloittaneet vuoden 2024 alusta laajan yhteistyön. Yhteistyössä Lasitehdas toimittaa laadukkaat lasi- ja peilituotteet ja Lasimestari Bergholm hoitaa tuotteiden asennustoiminnan.

⁃       Laajeneva asiakaskunta sekä lasi- ja peilituotteiden suosio on johtanut siihen, että tarvitsemme lisää voimaa tekemiseen. Yhteistyön roolitus löytyi erittäin luontevasti. Lasitehdas on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, Lasimestari Bergholm on taas täyden palvelun lasiliike, jossa tuotteiden asennuspalvelu on keskeisessä roolissa. Nyt Lasitehdas voi keskittyä lasi- ja peilituotteiden kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin, Lasimestari Bergholm taas ottaa vastuulleen laajan asennuspalvelutoiminnan, kertovat yhtiöiden toimitusjohtajat Mikko Hosiokoski ja Samu Sinisalo.

Yhdessä isompia

Lasitehdas on toiminut lasialalla pian 10 vuotta, Lasimestari Bergholm on toiminut puolestaan jo vuodesta 1910. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on vajaat 5 miljoonaa. Tavoitteena on laajentaa molempien yhtiöiden liiketoimintaa operatiivisella yhteistyöllä sekä yhteismarkkinoinnilla. Yhtiöt jatkavat omilla nimillään ja brändeillään. Lasitehtaan nykyinen asennustoiminta siirtyy Lasimestari Bergholmille yrityskaupalla. Asiakkaiden suuntaan muutos näkyy laajempana ja entistä parempana palveluna. Lasitehdas toimittaa laadukkaat tuotteet ja Lasimestari Bergholm asentaa ne.

⁃       Lasimestari Bergholm on toiminut pääkaupunkiseudulla jo lähes vuosisadan. Laadukas ja viimeistelty asennus on aina ollut yrityksemme kivijalka ja tästä eteenpäin se on sitä entistä vahvemmin, sanoo Lasimestari Bergholmin toimitusjohtaja Samu Sinisalo.

⁃       Lasitehdas on tehnyt jo jonkin aikaa myös kansainvälistä peilimyyntiä. Nyt voimme keskittyä haluttujen lasi- ja peilituotteidemme kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin Suomessa ja kansainvälisesti, kun Lasimestari Bergholm tulee kumppaniksemme hoitamaan asennuspuolen, kertoo Lasitehtaan toimitusjohtaja Mikko Hosiokoski.

Yhteistyö alkaa 1.1.2024. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä muutoksia tilauksiinsa, hoidamme kaikki sovitut kaupat ja asennukset samalla laadulla kuin aina ennenkin.

Lisätietoja

Samu Sinisalo, toimitusjohtaja

Lasimestari Bergholm

040 050 8888
[email protected]

Mikko Hosiokoski, toimitusjohtaja

Lasitehdas


040 192 4001
[email protected]

Jaa:

Ajankohtaista

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.