Lasikaide mittatilaustyonä

Noudatamme lasikaiteiden suunnittelussa aina voimassa olevia määräyksiä.

Valmistamme turvalliset lasikaiteet mittatilaustyönä ulko- ja sisätiloihin. Kaiteet voidaan asentaa joko kaidetolppien avulla tai toteuttaa alakantoisena ilman tolppia.

Karkaistua ja laminoitua lasia on saatavilla kirkkaana, erikoiskirkkaana, harmaana, pronssin sävyisenä sekä etsattuna eli huurrelasina.

Mallinnettavat muotolasit tullaan mitoittamaan paikan päälle.

Meiltä saa myös lujuuslaskelmat yksityisiin sekä julkisiin uudiskohteisiin.

Alakantoinen lasikaide

Tolpaton lasikaide valmistetaan karkaistusta ja laminoidusta turvalasista, lasilaatu määräytyy kohteen vaatimusten mukaan. Alakantoinen kaidelasi asennetaan alumiiniprofiililla joko pohja- tai sivukiinnitteisenä. Käsijohde, helat sekä alumiiniprofiili on mahdollista maalata haluttuun RAL-värikartan sävyyn. Myös tamminen käsijohde on mahdollinen. 

Tolpallinen lasikaide

Tolpallinen kaidelasi voidaan valmistaa karkaistusta tai karkaistusta ja laminoidusta turvalasista, vaadittu lasilaatu riippuu putoamiskorkeudesta. Tolpallinen lasikaide asennetaan teräs- tai alumiinitolpilla joko pohja- tai sivukiinnitteisenä. Tolppia ja käsijohteita saatavilla pyöreänä ja kantikkaana. Kaidelasin tolpat ja helat on mahdollista maalauttaa haluttuun RAL-värikartan sävyyn. 

Lasikaiteen käsijohteet

Mieluisan käsijohteen saat valittua laajasta valikoimastamme. Käsijohde voidaan myös maalata RAL-värisävyyn, mikäli vakiotuotteistamme ei löydy haluttua sävyä. 

Perinteinen vaihtoehto lasikaiteelle on siro kantikas 15x15mm alumiiniprofiili, mikä kiinnitetään liimaamalla kaidelasin päälle. Tukevammat vaihtoehdot ovat puolestaan pyöreät käsijohteet, joista löytyy erikseen ura lasille. Pyöreä käsijohde on halkaisijaltaan 42mm ja sitä on saatavilla harjattu ruostumaton teräs tai mattalakattu tammi.

Valaistu käsijohde tuo tilaan ihanan tunnelmavalaistuksen ja samalla valaisee askelmat, jolloin kulku portaikossa helpottuu. Valaistua käsijohdetta on saatavilla kantikkaan mallisena alumiinisena tai tammisena, molemmissa vaihtoehdoissa led-valon sävy 4000k, mikä taittaa sävyn puhtaan valkoiseen.

 

 

Tolpaton lasikaide on tämän hetken suosikki

Tolpaton lasikaide on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin. Tolpaton lasikaide muodostaa turvallisen kaiteen, mutta ei peitä näkymiä lainkaan. Se sopii erityisen hyvin uusiin taloihin, mutta lasi on klassinen valinta myös perinteisempiin koteihin. Tolpaton lasikaide asennetaan alumiiniprofiilien avulla pohja- tai sivukiinnitteisenä eli kaiteeseen ei tule näkymää peittäviä välitolppia. Mikäli haluat lisäilmettä, tolpaton lasikaide voidaan viimeistellä käsijohteella tai alumiinilistoilla.

 

 

Lasikaide portaisiin antaa valon liikkua vapaasti

Porraskäytävät ovat usein hämäriä, sillä valo ei pääse kulkeutumaan vapaasti. Lasikaide portaisiin muuttaa tilanteen täysin. Portaista tulee lasikaiteen avulla tyylikäs kotisi kohde, jota ihaillaan aina. Usko tai älä, myös portaat tai lasikaide voivat olla tärkeä kotisi sisustuselementti. Lasikaide suunnitellaan portaisiin aina turvallisuus edellä jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Niinpä otamme huomioon suunnittelussa aina sinun kotisi yksilölliset vaatimukset ja toiveet, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

 

 

Lasikaide hinta - mitä tyylikäs lasikaide maksaa

Lasikaiteen hinta kiinnostaa aina, jos kodin sisustusilmeen päivitys lasikaiteen avulla on suunnitelmissa. Suosituin kaidemallimme tolpaton lasikaide maksaa toimitettuna (ilman asennusta) tyypillisesti noin 400€/jm. Mikäli olet kiinnostunut tuotteesta asennuksen kanssa, tolpattoman lasikaiteen hinta asennettuna on noin 500€/jm. Luonnollisesti hinta lasketaan aina jokaiseen kohteeseen mitoituksen ja kaiteen yksityiskohtien ja viimeistelyn perusteella. Jos suunnittelet uutta lasikaidetta kotiisi, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä meihin. Autamme mielellämme suunnittelussa ja teemme tarjouksen sinulle sopivasta kokonaisuudesta.

 

 

Lasikaide Lasimestarilta - Varma valinta

Meillä on pitkä kokemus lasialalta. Olemme tehneet lukuisia niin julkisen kuin yksityisen sektorin kohteita. Tämä kokemus auttaa meitä näkemään yksityiskohdat tarkasti ja toteuttamaan kokonaisuuden, johon asiakas on taatusti tyytyväinen. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia ja siksi olemmekin erittäin kiitollisia siitä, että asiakkaamme antavat meille kiitettävää palautetta toiminnastamme. Voit lukea asiakaskokemuksiamme etusivullamme.

Käsijohde malleja

D42 RST-putki lasiuralla

Pyydä tarjous

15x15 U-profiili lasin päälle

Pyydä tarjous

D42 Tammiputki lasiuralla

Pyydä tarjous

Tilaaminen

Tuote maksetaan tilausvaiheessa Paytrailin kautta, jossa on kaikki maksutavat sekä laskuvaihtoehto. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää myös suoraa laskutusvaihtoehtoa. Mikäli asioitte fyysisesti myymälässämme, tuotteen voi maksaa suoraan maksupäätteellä. 

Kaidelasien normaali toimitusaika mittojen saamisesta on noin 3,5 viikkoa.