Lasimestari Bergholm – palveleva lasiliike rakentajille

Helsingin Kruunuhaasta vuonna 1910 lähtöisin oleva täyden palvelun lasiliike. Päätoimipaikkamme sijaitsee nykyään Espoossa. Lasimestari Bergholm Oy tarjoaa monipuoliset lasialan palvelut yksityisille, yrityksille ja myös julkiselle sektorille. Meiltä saat pienemmät lasitarpeet nopeasti ja isommat projektit toteutetaan vuosikymmenten kokemuksella ja siksi olemmekin erinomainen kumppani rakentajille.

Rakennuksilla tavanomaisia töitämme ovat lasikaiteet, lasiväliseinät ja julkisivulasit. Kauttamme onnistuu myös haastavammat isojen erityslasien asennukset nostokalustoineen. Arkisempia töitämme ovat korjauslasituksen eri tarpeet sekä sisustuslasien asennukset, kuten mittatilauspeilien asennustyöt, saunan lasitukset ja terassi lasitukset.

Suosituimmat tuoteryhmämme rakentajille ovat:

Osaava kumppani lasikaide projetkiin

Lasikaiteiden asennus on erikoisosaamista vaativaa työtä ja määrykset sekä lupa-asiat on oltava hallussa. Asennamme vuosittain useita satoja metrejä lasikaiteita ja käytämme määräysten mukaisia laseja sekä markkinoiden parhaita sekä testattuja lasikaide profiileja. Suunnittelijamme käy aina kohteella ja kartoittaa oikeat materiaalit sekä ottaa kohteen rakennustekniset asiat huomioon. Oikein toteutettu ja ammattitaidolla asennettu lasikaide on todella näyttävä ja kohteen viimeistelevä elementti rakennuksilla. 

Lasimestari Bergholm on oikea valinta kun haluat vaalia laatua, osaamista sekä haluat tyylikkäät lasikaiteet viimeistelemään projektisi.

Peilit rakentajille – me palvelemme

Peilit ovat keskeinen osa nykyaikaista suomalaista kotia, ja ne tuovat tiloihin valoisuutta, avaruutta ja tyylikkyyttä. Me tarjoamme rakentajille laajan valikoiman laadukkaita peilejä, jotka soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin. Olipa kyseessä kylpyhuoneen peili, eteisen peililiukuovet tai tilanjakajaksi tehty peililasiseinä, meiltä löydät ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Kaikki tuotteet valmistamme ammattitaidolla ja mittatilauksena.

Palvelumme alkaa tiiviillä yhteistyöllä suunnitteluvaiheessa, jolloin autamme valitsemaan kohteeseen parhaiten sopivat peilit. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja mittauspalveluita, jotta peilit istuvat täydellisesti suunniteltuun tilaan. Valmistamme peilit tarkasti mittojen mukaan ja varmistamme, että ne ovat sekä toimivia että esteettisesti miellyttäviä.

Me tiedämme, että rakentajille on tärkeää saada luotettavat ja kestävät tuotteet oikeaan aikaan. Siksi panostamme korkeaan laatuun, nopeisiin toimitusaikoihin ja joustavaan palveluun. Peilimme eivät ainoastaan täytä visuaalisia ja toiminnallisia vaatimuksia, vaan myös parantavat tilojen käytettävyyttä ja viihtyisyyttä.

Yhteistyö kanssamme takaa sen, että rakentajat saavat parhaat mahdolliset peilit, jotka täydentävät modernin kodin ilmeen. Meidän kautta peilit tulevat osaksi suomalaista kotia alusta asti suunnitellusti ja huolellisesti toteutettuna. Palvelemme ammattitaidolla ja intohimolla, jotta voitte keskittyä luomaan kauniita ja toimivia asuintiloja.

Suihkuseinät joka kotiin – arjen luksusta parhaimmillaan

Rakentajille suunnatut mittatilaustyönä valmistetut suihkuseinät tarjoavat mahdollisuuden luoda arjen luksusta jokaiseen kotiin. Meiltä löytyy laaja valikoima suihkuseiniä, jotka sopivat erilaisiin kylpyhuoneratkaisuihin ja vastaavat asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Tarjolla ovat kaikki suosituimmat vaihtoehdot, kuten liukuvat suihkuseinät, kääntyvät suihkuseinät ja kiinteät suihkuseinät.

Mittatilaustyönä valmistetut suihkuseinät takaavat täydellisen istuvuuden ja toimivuuden. Jokainen suihkuseinä suunnitellaan tarkasti asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan, mikä mahdollistaa optimaalisen tilankäytön ja elegantin lopputuloksen. Korkealaatuiset materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat, että suihkuseinät kestävät aikaa ja käyttöä, tuoden kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Liukuvat suihkuseinät ovat erinomainen valinta tiloihin, joissa halutaan maksimoida käytettävyys ja liikkumavapaus. Kääntyvät suihkuseinät tarjoavat joustavuutta ja monipuolisuutta, kun taas kiinteät suihkuseinät luovat selkeän ja modernin ilmeen kylpyhuoneeseen. Jokainen vaihtoehto tuo kylpyhuoneeseen ripauksen ylellisyyttä ja tekee päivittäisistä rutiineista nautinnollisempia.

Rakentajille tarjoamamme palvelut kattavat kaiken suunnittelusta asennukseen, jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan oikean suihkuseinän valinnassa ja varmistamaan, että lopputulos ylittää odotukset. Suihkuseinät joka kotiin tuovat arjen luksusta parhaimmillaan, tehden kylpyhuoneesta paikan, jossa käytännöllisyys ja kauneus kohtaavat.

Saunan lasiseinät rakentajille – toteuta täydellinen saunakokemus

Saunan lasiseinät mittatilaustyönä tarjoavat mahdollisuuden luoda täydellinen saunakokemus jokaiseen kotiin. Rakentajille suunnatut lasiseinät valmistetaan 8mm karkaistusta turvalasista, joka takaa turvallisuuden ja kestävyyden. Värivaihtoehtoina on kirkas, harmaa, pronssi sekä tumman harmaa (musta) lasi, joten voit valita juuri kohteeseen parhaiten sopivan sävyn.

Käytämme ainoastaan laadukkaita saksalaisia Bohlen-heloja, jotka tarjoavat laajan valikoiman sävyvaihtoehtoja. Saranoiden sävyiksi voi valita perinteisen kromin, ylellisen messingin tai tyylikkään mustan, ja myös harjattu vaihtoehto on saatavilla. Näin varmistetaan, että jokainen yksityiskohta täydentää saunan ilmettä ja toimivuutta.

Mittatilaustyönä valmistetut saunan lasiseinät suunnitellaan ja toteutetaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Tämä takaa sen, että lopputulos on täydellisesti istuva ja esteettisesti miellyttävä. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii kaikesta suunnittelusta asennukseen, varmistaen, että saunan lasiseinät ovat sekä kauniita että käytännöllisiä.

Saunan lasiseinät luovat avoimen ja valoisan ilmeen saunatiloihin, lisäten samalla tilan toimivuutta ja mukavuutta. Kestävä ja korkealaatuinen lasi yhdessä tyylikkäiden helojen kanssa tekevät saunasta ylellisen ja modernin. Toteuta täydellinen saunakokemus valitsemalla mittatilaustyönä tehdyt saunan lasiseinät, jotka yhdistävät laadun, turvallisuuden ja estetiikan.